Despre noi

Tax Representation este o companie de consultanță, specializată în servicii de reprezentare fiscală/mandatare, care oferă clienților asistență eficientă, prin experiența sa. Echipa Tax Representation dispune de know-how specializat pe astfel de servicii, oferă proiecte de reprezentare extrem de complexe şi face concurență cu succes marilor companii internaţionale de consultanţă.

Statistici şi cifre cheie:

10 profesioniști și personal auxiliar;

150 de clienți;

6 limbi vorbite;

Un ecosistem eficient al celor mai buni prieteni şi afilieri în mai bine de 40 de ţări;

Suită completă de servicii de reprezentare fiscală indirectă şi consultanţă

Afilierile noastre:

  Misiunea noastră

  Misiunea Tax Representation este de a satisface nevoile clienților noștri, prin oferirea de soluții personalizate de reprezentare fiscală și nu numai. Serviciile noastre se extind de la reprezentare fiscală/TVA la conformitate cu legislația locală şi cu cea internaţională şi sunt concepute pentru a maximiza satisfacţia clienţilor noştri.

  Clienții noștri internaționali care beneficiază de aceste servicii sunt tratați cu cea mai mare grijă de către profesioniștii implicați în proiecte. Oferim o abordare personalizată şi flexibilă, adaptată nevoilor clienţilor, susţinută de capacităţile unei companii afiliate la o reţea internaţională importantă, specializată în furnizarea de servicii profesionale.

  Tax Representation are o echipă de parteneri cu înaltă calificare şi un grup de profesionişti selecţionaţi cu atenţie, care dispun de cunoştinţe tehnice excelente de drept fiscal local şi internaţional, precum şi de o înţelegere deplină a mediului intern de afaceri.

  Valorile noastre

  Pentru noi, este fundamental să ne asigurăm că soluția pe care vi-o propunem este funcțională. Pentru a atinge acest obiectiv, compania noastră se bazează pe următoarele valori:

  • Comunicăm cu clienţii noştri. Consultanţa pe care o oferim se bazează pe o comunicare intensă cu dumneavoastră, pentru a înţelege pe deplin afacerea şi problema în materie de TVA cu care vă confruntați. Noi facem brainstorming pe diverse alternative şi încercăm să vedem ce soluţie ar putea funcţiona cel mai bine. Astfel, suntem capabili să lovim direct la țintă, încă de la început.
  • Echipa noastră este experimentată. Echipa noastră este formată din experți în domeniul TVA, care și-au câștigat reputația ocupând funcții de conducere în companii din „Big 4”. Sunt obișnuiți să lucreze în medii cu clienți naționali și internaționali şi au capacitatea să înţeleagă cerinţele dumneavoastră.
  • Suntem independenţi. Din moment ce suntem o firmă de tip boutique, dedicată „exclusiv TVA”, nu suntem conectați cu departamente de audit, fiscalitate sau de contabilitate. Acest lucru ne permite să acționăm independent şi obiectiv, ceea ce este un atuu foarte apreciat de clienţii noştri.
  • Onorariile noastre sunt cinstite. Modelul operaţional de afaceri pe care îl utilizăm are ca scop menţinerea cheltuielilor noastre indirecte la nivel scăzut. Acest lucru ne permite să vă oferim permanent onorarii foarte competitive.
  • Vă asistăm până la bun sfârșit . Dăm o mână de ajutor la implementarea soluţiilor noastre în cel mai bun mod posibil, luând în considerare constrângerile legale, cele care țin de activitate și de infrastructura IT. Vă oferim recomandări cu privire la implementări IT care deservesc probleme complexe de TVA.
  • Avem conexiuni la nivel internaţional. Păstrăm legătura constant cu numeroase firme de consultanţă şi reţele internaţionale de top. Acest lucru ne permite să acoperim orice problemă de TVA internaţională sau să coordonăm problemele dumneavoastră internaţionale de TVA.