Cariere

Întreg personalul Tax Representation se axează pe excelența serviciilor prestate către clienți și pune preț pe integritate și valoare.

Ştim că excelenţa profesională depinde de calitatea oamenilor. Oamenii care lucrează la Tax Representation reprezintă chintesența succesului activității noastre, aşa că ne străduim să ne asigurăm că recrutăm oamenii potriviti. Acest lucru se traduce prin recrutarea de specialiști cu formare academică de excepție, cu parcurs profesional impresionant și dorință de perfecționare continuă și auto-depășire.

Încurajăm dezvoltarea profesională şi avansarea în carieră şi ne încântă să vedem cum angajaţii noştri se dezvoltă la potenţial maxim.

Ca răsplată pentru talent oferim salarii foarte competitive, asigurare medicală privată, alte beneficii și un mediu de lucru productiv și dinamic.

În cele ce urmează puteți vedea dacă avem posturi vacante. În cazul în care momentan nu avem posturi disponibile, dar considerați că răspundeți exigențelor noastre, vă rugăm să ne trimiteți totuși CV-ul dumneavoastră.

Posturile vacante curente

  • Manager Tax Representation;
  • Consultant Senior Tax Representation;
  • Consultant Junior Tax Representation;

 

E-mail: HR@mirus-group.eu